Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Poëzieavond

1 april 2022 vanaf 08:00 tot 17:00

Op vrijdagavond 1 april organiseert Apollo Harderwijk samen met Centrum De Zin weer een mooie poëzieavond. De dichters Henny van Boxtel en Kees Smits staan die avond centraal. Verder voordrachten van enkele andere dichters. Poëzie wordt afgewisseld door muziek van jonge talentvolle artiesten als Purpleheads. De avond wordt mede verzorgd door Uitgever Gopher.

Afgelopen twee jaar heeft Uitgeverij Gopher drie bloemlezingen uitgebracht van talentvolle dichters uit Nederland en Vlaanderen. Drie bloemlezingen met inspirerende titels voor deelnemende dichters. “De grootste intimiteit is het zwijgen”, “Buiten onze gedachten is geen tijd” en ’Niet vrijwillig zit ik afgezonderd”. Dichters die niet direct bekend bekend zijn bij het grote publiek maar hun poëzie verborgen houden in handgeschreven schriften. Elke bloemlezing leverde een aantal winnaars op. Twee daarvan, Henny van Boxtel en Kee Smits, worden in het zonnetje gezet en dragen die avond hun werk voor.

Er is ook muziek van Purpleheads. Weer talentvolle muzikanten die door Popschool Harderwijk zijn geschoold. In de pauze kunnen diverse poëziebundels worden aangeschaft die via Uitgeverij Gopher zijn uitgebracht. En wie weet hebben we die avond nog meer poëzie als verrassing.

De avond begint om 20.00 uur en vindt plaats in Centrum De Zin in Harderwijk. Toegangsprijs voor liefhebbers is € 7,50 per persoon, aanmelden bij Centrum De Zin via info@centrumdezin.nl.

Gegevens

Datum:
1 april 2022
Tijd:
08:00 tot 17:00
Evenement Categorie:

Locatie

Centrum de Zin
Stationslaan 32
Harderwijk, 3841DA Nederland
+ Google Maps