PRIVACY VERKLARING APOLLO

D eze privacy verklaring wordt gebruikt door Cultureel Literaire Kring Apollo, opgericht in 1986. Apollo verzameld alleen uw naam, voornaam en email adres. Dit verzamelen wij om de nieuwsbrief met daarin de aangekondigde activiteiten te kunnen verspreiden.

Bewaartermijn: De gegevens worden bewaard tot iemand die zich heeft aangemeld aangeeft dat deze persoon de nieuwsbrief niet meer wenst te ontvangen.

Apollo kan de gegevens ook gebruiken om emails te versturen met relevante afspraken als iemand zich heeft aangemeld om op te treden, een interview te doen of een gedicht te publiceren. Apollo gebruikt deze gegevens alleen als de persoon zelf deze gegevens heeft doorgegeven en uitdrukkelijke toestemming heeft verleend deze te gebruiken.

Apollo verstrekt alleen gegevens aan derden met toestemming van de eigenaar van de gegevens tenzij dit wettelijk verplicht zou zijn.

De nieuwsbrief wordt verstuurd via Mailchimp. In dit account worden de mailadressen en namen bewaard.
Wijzigen van aanmelden nieuwsbrief.
Ten alle tijde is het mogelijk om je via de link onderin de nieuwsbrief af te melden hiervoor. Dat wordt onmiddellijk verwerkt in de lijst met gegevens.

 

© 2023 Copyright: