Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Tommy Wieringa, Muziek Magda Mendes

25 september 2022 vanaf 14:00 tot 17:00

a! Tommy Wieringa komt naar Harderwijk. Met muzikale omlijsting door Magda Mendes. We zijn super trots, dat hij bereid is om op zondag 25 september bij Apollo te komen.
Velen kennen hem al van Joe Speedboot en Dit zijn de namen. Of van sommige praatprogramma’s.  In 2020  is het boek  “Gedachten van deze tijd” verschenen, ook een aanrader.

Met zijn boek Joe’s Speedboot kreeg Tommy Wieringa bekendheid

Hij debuteerde met de roman ‘Dormantique’s manco’. Hij brak door met Alles over ‘Tristan’ (2002), bekroond met de Halewijn-prijs en genomineerd voor de AKO Literatuurprijs. De echte doorbraak kwam met zijn volgende roman, ‘Joe Speedboot’. Met dat boek won hij de e F. Bordewijk prijs. Andere boeken die van zijn hand kwamen waren ‘Ceasario’, ‘Dit zijn de namen’, ‘Een mooie jonge vrouw’ en ‘De heilige Rita’. Daarnaast is hij ook bekend van diverse verhalen en columns.

Magda Mendes  won in september 2018 de Gouden Notekraker

Dat is een door SENA uitgereikte vakprijs van en voor uitvoerende artiesten. De Portugese zangeres, al twintig jaar woonachtig in Rotterdam maakt kleinschalige, autonome producties. Samen met haar vaste begeleider en co-auteur Ward Veenstra heeft ze drie albums onder eigen naam uitgebracht, met Portugese folklore, fadoklassiekers en het persoonlijke Oliveiras waarmee ze langs de grote podia heeft getoerd. Magda Mendes begeleidt zichzelf op gitaar, ukulele en percussie. Ward Veenstra speelt op akoestische gitaar en Portugese gitaar.

Gegevens

Datum:
25 september 2022
Tijd:
14:00 tot 17:00
Evenement Categorie: