Begin februari 2023 debuteerde Marijn Brandsen (Harderwijk, 1988) met de dichtbundel ‘meer dan niks bijzonders’. In deze bundel staan in totaal 60 gedichten en gedachten die echt zomaar in verwondering zijn ontstaan. Van straat geplukt, op de bank, in de nacht, op het werk, aan het bureau, door mooie gesprekken met mensen, bij gemis, een lach of muziek.

Zijn stimulator was zijn grootvader met wie hij een bijzondere band had. De bundel is op eigentijdse wijze prachtig vormgegeven door Ton Pors. Een preview heeft Marijn op 29 januari gegeven in Culturele Broedplaats de Mess tijdens een middag van Apollo`s Kamer.

‘Ik heb al in korte tijd al veel mensen kunnen blij maken met deze bundel. Zo schreef iemand: ‘de bundel ligt op mijn nachtkastje. Voordat ik het licht uitdoe lees ik een gedicht en ga ik met een glimlach slapen’, aldus een enthousiaste Marijn. Ondertussen blijft hij actief op social media met “schrijfgedachten” waarin hij opkijkt in verwondering.